Otsikosta selviääkin jo, mistä aion tällä kertaa kirjoittaa eli siitä, kuinka blogille saa lisää näkyvyyttä ja lukijoita?

Blogi on tuote ja sitä täytyy myydä samalla tavalla kuin muitakin myyntiartikkeleita. Tärkeintä on näkyä sosiaalisessa mediassa monella eri kanavalla ja aktiivisesti, jotta ihmiset oppivat tuntemaan sinut. Tätä kautta he mahdollisesti kiinnostuvat ajatuksistasi ja eksyvät lukemaan blogiasi. Olisi hyvä liittää blogin linkki tai nimi mahdollisimman moneen eri yhteyteen, jotta sinne on helppo löytää. Monilla tunnetuilla bloggaajilla on esimerkiksi Instagramin kuvauksen yhteydessä linkki omaan blogiin, jolloin uudetkin lukijat löytävät helposti paikalle. 

Yhteistyökumppaneiden hankkiminen voi olla joskus hankalaa, sillä blogimaailmassa on tällä hetkellä ylitarjontaa. Ota rohkeasti yhteyttä eri palveluntarjoajiin ja muista olla lannistumatta, kun kieltäviä vastauksia tulee! (Niitä tulee jokaiselle.) 

Miten blogin sisällöllä voi vaikuttaa lukijoiden pysyvyyteen?

Olisi hyvä kirjoittaa ajankohtaisista aiheista, joista sinulla todella on jotain sanottavaa. Käytä paljon kuvia tekstiesi elävoittäjinä. Tasainen postaustahti on myös hyvä tapa pitää lukijat kuulolla.

Tässä siis muutamia ajatuksia siitä, kuinka blogisi saa lisää näkyvyyttä!